proč chci jet do Madridu???

28. 1. 2011 13:15

Nikdy jsem moc neuměla vypravet, takže nevím jake to bude...

Proč??? nevím na tuhle otázku asi není jednoduchá odpověď. Snad od malička jsem se dívala na TV Noe na záběry ze světových setkání, vždycky jsem tam chtla být :-). Poskakovala jsem u televize a zpívala :-D. Když bylo světové setkání v Kolíně (to jsem měla asi 10 let) tak jsem se dívala online :-D na setkání, hlavně ta vigilie, to bylo něco,ty světýlka, too se mi líbiloa ta atmosfera sála i přes obrazovku :-). Pak Sydney,tam už jsem chtěla jet, ale jaksi to nebylo možné :-D,  Tak jsem aspoň přemluvila mamku na sobotu na Activ8,a přitom  jsem byla tehdy naštvamá, že tam nemohu být celé 3 dny nebo i 4 se čtvrtkem :-). Akdyž jsem se dozvěděla, že je to přístě v Evropě, ve španělském Madridu, tak jsem zajásala, i když jsem moc nevěřila že bych tam mohla jet. až teď se to ňák vybarvilo, že bych tam mohla jet... A zadarmo to by bylo nejlepší :-) :-D ;-)

Tak tohle bylo trochu z historie a teď to "duchovno"

Vždy když přijedu z obnovy tak jsem taková ta nadšená, chci dělat to co bylo na obnově, prostě žít skvělý život. Jenže pak zapomínám na své předsevzetí a je to většinou po starém, a když heslo Madridu je „V Kristu zapusťte kořeny, na něm postavte základy, pevně se držte víry.“ tak to bych chtěla :-) zapustit kořeny. to je zaprve. No chtěla bych se prostě obrátit, i když jsem křesťanka odmalička, pořád se mi zdá jakdybych ani nevěřila,chvilkama. CHtěla bych být opravdová křesťanka a myslím s.s.m. v madridu by mi mohlo pomoct, ale samozřejmě to záleží na tom, jestli budu mít otevřené srdce dokořán :-).

za druhé si myslím, že to bude prostě pecka :)). Prostě být  ve španělsku k tomu suprovní program,  spoustu lidí, modlitba naplněná Duchem svatým, kamarádi, atd. Prostě bomba, nevím jak to říct, i když to bude určitě těžké, náročné a únavné, (hlavně to zabalování věcí co si mám vzít :-D :-D ), mluvit anglicky, když anglicky neumím :-D, atd. Ale proč tam chci fakt jet? to ještě moc nevím, možná že mě tam Ježíš volá...

Zobrazeno 1894×

Komentáře

cailin-grian

třeba jo, sice nevím v těch 2. milionech lidí... ale svět je malej :-D

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková