adorare-CD+zamyšlení

5. 6. 2010 22:11
Rubrika: youtube | Štítky: tema:krestan-hudba

ADORARE-uplně úžasná schola (aspoň podle mě) je to pata děcek co mají rádi Boha a oslavují ho nádherným zpěvem. TeĎ naáčeli svě už druhé CD.  No a z toho je tohle video  :-)

Jiinak zajímalo by mě jak je prostě natočt CD, kolik to dá práce (si myslím že moc moc moc moc práce). Aby to lidé poslouchali, vybrat písničky, navrhnout obal, natočit to atd. Nevím co to obnáší. Prostě obdivuji tuto scholu co všechno do toho dala. Obdivuju každého zpěváka, zpěvačku, skupinu co natočí kvalitní hudbu. Kolik nevyspaných nocí, nebo třeba stokrát zpívat tu samou věc :-D no to trochu přeháním. Ale musí to být těžké. VAŽME SI DOBRÉ HUDBY :-).

Zobrazeno 1038×

Komentáře

EEvik

Moc šikovní.. a jak jim to zpívá!! HMM!:-)+

Zdendanda

"Kolik nevyspaných nocí, nebo třeba stokrát zpívat tu samou věc :-D no to trochu přeháním."<br />
Vůbec nepřeháníš...:) to je krutá realita... když spočteš všechny zkoušky, nácviky a pak i samotné nahrávání, tak jsou to stovky opakování...a na samotném nahrávání to jde často do desítek, o nespaní nemluvě, taková hudební režie když spí pět hodin, tak jásá...

Lenochod

díky za komentář jak to tedy doopravdy je dík :-)

Radio

Pokud tě třeba zajímá zákulisí i jinýách schol, než je Adorare, tak si schválně přečti o Paprscích tu: <a href="http://paprsky.cz/povidky.html" target="_blank">http://paprsky.cz/povidky.html</a> nebo dřív měl moc pěkné povídání o natáčení CD Okamžik Sab047 na svém blogu.

Lenochod

díky, určitě se podívám, až budu mít čas :-) dík za komenty

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková